viikko vaihtuu uuteen

maanantai 4. toukokuuta 2009

Olen liian väsynyt ja stressaantunut kirjoittaakseni mitään järkevää, eli... Kuvia.
Iltaa / yötä. Sunnuntaita. Kunhan vain kokeilin, onnistunko pitämään käteni yhtään niin vakaana, mitä hämärässä kuvaus edellyttää. 
Laventelit sunnuntaina... 
...ja laventelit tänään! Jei.
Aamutunnelmia tältä aamulta, vihdoinkin jonkin sortin lehtiä puissa :) Ja loppuviikosta toivottavasti jo enemmänkin, kunhan vaan vähän sataa. 
Punoitus on edelleen aika huimaavaa :/ Ja kipeää.  

Tein kyllä koulujuttujakin tänään. Kuvissa amatöörimäisen raivostuttavan ruma fiilerini, joka näyttää ihan käyrältäkin vielä. Tuhlasin kaikki rahani turhuuteen, kartonkia 6,60 €, pahalta haisevaa sprayliimaa (joka kyllä on ihan raivostuttavan lujaa, yhtään ei voi pieleen menneitä liimauksia korjata) 5,90 € ja tuollaisia, hmm, renkaita (kansion koostamista varten) 5,50 €. Nyt olen köyhä ja harmissani.

Huomenna on portfoliopresentaatio. Keskiviikkona täytyy tehdä Martindale-testi (hankauksenkesto) ja koota papereita - ja ajatuksia - torstaina on vielä jonkin sortin opiskelua ja perjantaina loppupresentaatio. Hui. Pian tämä on ohi, ihan pian olen toisen vuosikurssin opiskelija, kakkosluokkalainen, muka niin fiksu ja asiantunteva vaikka oikeasti lähes yhtä pihalla kuin tulevat ate09:tkin.

0 kommenttia: