TJ 0! TJ 0! TJ 0!

perjantai 8. toukokuuta 2009

TJ 0! TJ 0! :P

Eli tänään se on viimein ohi, edessä kolmen ja puolen kuukauden kesäloma. Loma, joka tällä hetkellä näyttää aika sisällyksettömältä, mutta johon toivottavasti saan jostain hankittua vähän actionia, mieluiten töiden muodossa.

Kuten ehkä olettaa saattaa, seuraavaksi kuvia menneeltä viikolta (tänään on kuva tunnissa -päiväkin, mutta lisään ne kuvat myöhemmin).


Maanantaina askartelin portfoliota, tässä kuva mukahienosta kuningasideastani, eli laitoin palan viimeisteltyä kangasta portfolioon :D 
Ja tässä sama toiselta puolelta.
Alkuviikosta tein myös testauksia, tässä Martindale-laite, tuttavallisemmin vain Martti, jolla voi testata kankaan hankauksenkestoa ja pillingiä (nyppyyntyminen). 
Tässä hankauksenkestotestin tulokset.
Olen värikäs. Paloin lauantaina, nyt punoitus alkaa jo pikku hiljaa vaaleta, mutta sain tiistaina vähän lisäväriä rintaani :) Heitto- ja kaatoharjoitukset ovat joskus varsin mustelmaisia. 
Random kevätkuva, olin tässä päivänä eräänä niin innoissani keväästä ja kesän tulosta, että kuvasin kaikkea keväistä. 
Eilisen illan vietin askarrellen äitienpäiväkortteja. Tuntuu, etten ole moneen vuoteen juuri panostanut äitienpäivään, paitsi ehkä kukan muodossa, joten ajattelin repäistä ja askarrella aikani kuluksi hieman kortteja. Kuvittelin homman olevan nopeasti ohi, ehkä sellainen tunti ja olisin valmis, ja mitä vielä! Nelisen tuntia taisin eilisillasta kuluttaa korttien parissa :D Osasyynä tosin se, että tein nämä ruusutkin ihan itse.   
Valmiita kortteja. Lopuksi vielä laventelitilanteen päivitystä:
laventelikakarat keskiviikkona

laventelit perjantaina (eli tänään).

Tällaista. Tänään alkoi kesäloma. Ensi viikolla aion tosin kutoa huivin valmiiksi ja käydä EA-kurssilla ti & to, mutta muuten kevät ja kesä on täysin tyhjää. No okei, kesäkuun alussa valintakokeet (tuutorointia) ja pari muutakin tuutorointiin liittyvää päivää tiedän, mutta mitä teen niillä kaikilla ylimääräisillä? Kolme ja puoli kuukautta on aika pirun pitkä aika. Siinä ehtisi tienata aika hitsisti rahaa. Masennus.

0 kommenttia: