En luota enää Pekka Poutaan

keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Missä se luvattu suuri sade- ja ukkosrintama nyt oikein viipyy? Telkassakin meteorologit niin kovasti povasivat tälle päivälle aivan suunnatonta pilvimassaa joka peittäisi koko maan alleen ja piiskaisi meitä ties millä rakeilla ja muilla. Mutta... Tänään ei ole vielä satanut? Okei, nyt huijasin, silloin satoi aivan muutama pisara kun lähdin kotoa pyörällä, mutta se tosiaan jäi siihen muutamaan pisaraan. Välillä on ollut ihan aurinkoistakin, välillä pilvisempää - kuten nyt - mutta sadetta ei näy eikä kuulu. Nytkin kyllä tuulee ihan sillä tavalla, joka aina enteilee sadetta, mutta saas nähdä tuleeko sitä vettä kuitenkaan.

Jos se sade sitten illalla tulisi... Ikävää vain, että onnistuin jo aamulla olemaan aika ikävä ja inhottava, kun yritin tapella auton tänään itselleni! En kuitenkaan saanut sitä (enkä uskaltanut lähteä mopolla sateen pelossa), joten olenkin sitten reippaana tyttönä pyöräillyt tänään. Pukeutumiseni oli tänään taas ihan huippuluokkaa (not), ja tunsin läkähtyväni vaatteideni alle jo ensimmäisen kilometrin jälkeen. No, enpä ainakaan vilustunut :)

Tänään olikin taas koirapäivä, ja näin kertakaikkisen suloiset kaverukset siellä minua odottivat:
Vaikeaa olla vihainen tai kiukkuinen noin iloisen näköisessä seurassa :D Niinpä päivä tähän asti on kaikesta huolimatta sujunut ihan kivasti, näin lenkilläkin taas paljon hienoja uusia taloja. Huomenna voisin muistaa ottaa ihan kunnon kameran mukaan niin saisin vähän kuvailtua, se asuinalue (asuntomessualue parin kesän takaa) on vaan niin omanlaisensa, ja aivan ihana!

Kotimatkalla jatkoin viime viikolla alkanutta Maraboun Sommarin metsästystä ja viimein löysinkin sitä, olikin vasta neljäs R-kioski, josta sitä etsin... Myyjä tosin vahvisti todeksi sen, mitä arvelinkin, Sommarin valmistus on jostain syystä lopetettu jo, eikä sitä saada enää lisää myyntiin. Täytyy varmaan käydä hamstraamassa sitä vielä pari levyä itselleni, kyseisellä Ärrällä kun sitä pitäisi olla vielä laatikollinen varastossa.

Päivän toinen uutuus näkyy tässä:

Olen jo pitkään miettinyt, että pitäisi joskus maistaa näitä, ja pakkohan sekin oli viimein tehdä. Ei ollut ehkä ihan niin hyvää kuin olisin toivonut, mutta toisaalta en malttanut käyttää tätä jääkaapissa ollenkaan, mikä varmasti vaikuttaa asiaan. Tölkki itsessään on kuitenkin ihan huippusöpö! Täytynee ehkä valjastaa se vaikkapa kynäpurkiksi, niin suloinen se on.

Joo. Illaksi suunnittelin meneväni kutomaan. Sain pummittua äidiltä kyydin, hänellä on tänään työpaikan (koulu) kevätjuhla, eli on pakko viihtyä siellä kangaspuiden ääressä ainakin se pari tuntia :D Jos olisin tänään oikein reipas, voisin saada huivin kudottua tänään loppuun, ja voisin huomenna sitten vaikka pestä ja silittää sen sekä siivota puut, hoitaa lähetyslistat ym. pientä kivaa. Täytyy siis tsempata valtavasti ja tosiaan keskittyä siihen kutomiseen, että sen saisi tänään hoidettua pois alta... Kuulostaa melko mahdottomalta, mutta ehkä se ei ole sitä. Ehkä. 

0 kommenttia: