On aivan sama minne kuljet, ratsumies.

torstai 28. toukokuuta 2009

Se sade tuli sitten tänään. Onneksi vasta nyt, kun olen jo turvallisesti sisätiloissa. Olen taas koko päivän liikkunut reippaasti pyörällä, joten jos tuo sade jatkuu, voinen tänäänkin skipata (ulko)treenit hyvällä omallatunnolla.

Mutta... Vihdoinkin!
Lomahuivi on valmis! Tai no, ei ihan valmis, mutta kudottu, pois puista! Jei!
Tältä se nyt sitten näyttää... Tai ei ehkä kuitenkaan. Huivi on edelleen viimeistelemättömänä tuossa hyllynreunalla, pitäisi päättää hapsujen tyyli ja pestä ja silittää se. 
Siinä paikkoja siivoillessani keksin kivan väriyhdistelmänkin (kauniita suttupuolia...), joka oli pakko taltioida, jos vaikka joskus tulisi käyttöä sille.
 Eipä ole koskaan tullut oltua näin myöhään koulussa... Paitsi nyt lomalla :D  Tähän aikaan olin kyllä jo juuri lähdössä.
Kyytiä odotellessani kuvailin taas vähän tiloja... Nämä löytyvät E-talon toisesta tuulikaapista. 
Työt jatkuivat vielä kotonakin. Olin onnistunut hienosti jättämään erään loimilangan kutomatta ensimmäisen puolen metrin matkalta. Lanka sattui vielä olemaan valkoinen, ja kun valkoiset raidat ovat kaksi- ja nelilankaisia, oli virhe pakko korjata, sillä se oli todella näkyvä.
Tänään yritin sitten kuvata asuntomessualueen taloja, mutta ilma oli sen verta pilvinen, ettei kuvista tullut kovinkaan edustavia. Sen sijaan bongasin lenkillä tämän ilmoituksen, oli pakko oikein ottaa kuva, kun en ole ennen nähnyt tällaista! Miksei näitä ole enemmän? Vaikka tietysti mistään piittaamattomat henkilöt varmasti pitävät koiriaan vapaana tällaisista huolimatta, mutta minusta oli kyllä ihan positiivista nähdä tämä erään puun kyljessä erään metsäautotien varressa.

0 kommenttia: