Elämä? Onko se jotain syötävää?

keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Niin arvattavaa! Niin arvattavaa! Näinhän se loma menee, kotona tietokoneen ja jääkaapin väliä ravaten :P No ei, ei toivottavasti. Tänään kävin koululla tuutoripalaverissa, ja töitä olen koko ajan hakenut ahkerasti, eli reipastun tässä kyllä vielä. Kutomisinspiraatiota pitäisi vain jostain saada, siellä se talvilomalla aloitettu huivi on vieläkin puissa... Huoh.

Maanantaina minusta tuli onnellinen uuden pyörän omistaja. Vanha pyöräni olikin jo reilut kymmenen vuotta vanha eikä enää ihan parhaassa terässä, joten otin viestin "Mulla olis täällä sulle nyt tosi hyvä pyörä!" ilolla vastaan ja tartuin tilaisuuteen. Näinpä minulla onkin tätä nykyä sitten tällainen menopeli, Corratecin X-trail Cross Base Lady vuosimallia 2007 :) Liikaa hienolta kuulostavia sanoja, kyllä, ja liikaa hienoja, suorastaan hifistelyyn taipuvaisia ominaisuuksia ja osia, mutta kelpaapa ainakin ajella! Nyt pyörä tosin on vielä huollossa, siihen ei ole muka vielä löytynyt hyviä lokasuojia (hifistelyä, sanon minä! olisin kelpuuttanut jo ensimmäisen minulle näytetyn version, mutta eihän se herra pyöränkorjaajahuoltajalle käynyt, olivat kuulemma liian rumat), mutta ehkä kohta saan sen kotiin ja pääsen aloittamaan aktiivisemman pyöräilyn. Sain viimein matka/nopeusmittarinkin, niin tulee sitten ajelusta vähän mielekkäämpää.

Varsinainen postauksen aihe on kuitenkin tämä:
Onnistuin kerrankin tekemään hyvää salaattia! Ja oikein jumalaisen hyvää siitä tulikin, vaikka salaatin kokoaminen oli kyllä niin helppoa, ettei sitä juuri voi edes ruuanlaitoksi kutsua.
Ainekset olivat simppeliäkin simppelimmät, jäävuorisalaattia, paprikaa, tomaattia, maissilastuja, mietoa tacokastiketta ja broilersuikaleita (unohdin näemmä kurkun kokonaan, en edes huomannut sitä syödessä). Päätin kerrankin oikein törsätä ja ostin oikein Kariniemen kananpoikaa sen tavallisen Poutun sijaan, ja oli kyllä nappivalinta! Paketin päällä luki vain Kariniemen Kananpojan paistisuikaleet, marinoitu, ja olivat kyllä niin mahtavia! Olen jokseenkin koko ikäni syönyt vain hunaja- ja mandariinimarinoitua broileria, joten tämä erilainen marinadi (paprika, sinapinsiemen, mustapippuri, valkosipuli, sipuli) maistui todellakin hyvältä. Tätä ostan uudelleenkin! 450 g:n rasia oli vaikkapa sen 2,89€, ja jos sen jakaa kahteen ruokailuun (tai kahdelle hengelle), saa sen ehkä sittenkin jotenkin ujutettua köyhään opiskelijabudjettiin. Nam!

Kesätöistä ei sitten kuulunutkaan mitään, vaikka piti. Taisi käydä niin, että vain valitulle ilmoitettiin... No, ei voi mitään, uutta matoa koukkuun vain :) Töitä etsiessä on hyvä kasvattaa kuntoa ja tutkia kotiseutua tarkemmin pyörän selästä, joten molempi parempi. Kyllä tämä tästä.

0 kommenttia: