näpräilyä

maanantai 3. elokuuta 2009

Yllätyttyäni pankkitilini suhteettoman suuresta saldosta kävin vähän shoppailemassa (kuvia myöhemmin). Kävin viimein ostamassa myös Fimo-massaa ja paria eri sävyä akryylimaalia, ja aloitinkin materiaaliin tutustumisen lähes heti kotiin päästyäni. Homma ei ollutkaan yhtään niin helppoa kuin kuvittelin, sillä massani oli Fimo Softia, ja käteni ilmeisesti vähän liiankin lämpimät sen työstämiseen... Mutta eiköhän tämä tästä! Tällaisia sain nyt aikaiseksi:

Massat uunissa

Vasemmassa reunassa kolme rintakorua, keskellä ja oikeassa reunassa korvakoruja.
Ostin näin aluksi vain kolme pakettia, valkoisen, mintunvihreän ja laventelin. Sekoitin tosin laventelista ja valkoisesta söpöä vaaleanpunaista ja vihreästä ja laventelista nättiä sinistä (ei oikein erotu kuvasta), joten hyvin näköjään muutamallakin sävyllä pärjää.
Valkoinen otti tosin jostain syystä uunissa tuollaisen hassun beigehtävän sävyn (kukka, sen alla oleva kuplakasa), täytyy perehtyä massan kovettamiseen siis uudelleen myöhemmin.

Huomasin myös unohtaneeni laventelit täysin, ja epäilin niiden lentäneen jo bioroskiksen perukoille. Pieni tutkimusretki kuitenkin osoitti, että laventelit elävät ja voivat hyvin kesäisellä parvekkeella. Saa nähdä, saanko ne kukkimaan vaikka sitten ensi kesänä... :D

0 kommenttia: