Kuva tunnissa 15.8.2009

sunnuntai 16. elokuuta 2009

Vähän laiskaa tämä minun kuva tunnissa -osallistumiseni :D Ja tällä kertaa tuloskin on ihan hävettävän tylsä!

Yöllä tuli katsottua Tonight Show with Conan O'Brienia ennen nukkumaanmenoa. Jos kuvasta näkisi jotain, siitä näkisi yhden niistä motocross-pojista.

Heräsin! Ja avasin sitten television, kuinkas ollakaan. Huomatkaa oikealla puolellani karvajalkainen hobitti, joka on kaivautunut melkein petauspatjan alle. 

Hobitti nukkui vieläkin, telkassa The Hairy Biker's Cookbook. Etenkin Vietnam-jakso sai kyllä veden kielelle!

Ja edelleenkin aivojen väsytystä tv:n katsomisella, tällä kertaa yleisurheilua. Tässä välissä ehdin kyllä nousta ylös ja syödä aamupalaakin, ja näköjään löysin jostain myös housut. 

Ja vieläkin :DD Nyt vuorossa Onnen tähden: Toivola - Land of Hope. Yli kyllä jännä nähdä ja kuulla ihmisiä, jotka eivät ole ikänä käyneet Suomessa, ja silti puhuvat suomea niin maan mallikkaasti ja vielä murteella!  

Sain vihdoin ruhoni ylös sängystä ja lähdettiin käymään Elomessuilla. 

Istuin autossa (ja auton kello edisti vähän), odotettiin kaveria jonka autotallille hobitti oli unohtanut avaimensa toissapäivänä. 

Käytiin hobitin ja sen kaverin kanssa vilkaisemassa vähän Historic Grand Racea. 

Työmatkalla! Työpaikan näkyy hieman kuvassa, jos vaan osaa katsoa oikein.

Ja töissä viihdyinkin sitten 18 - 00, joten ei enempää kuvia tältä päivältä. Seuraava kuvauspäivä taitaakin olla juuri lontoonmatkan aikana, joten silloin saattaa olla luvassa (mikäli muistan kuvata tarpeeksi ahkerasti :P) astetta mielenkiintoisempia kuvia!

0 kommenttia: