viimeinen kesäinen viikonloppu?

tiistai 11. elokuuta 2009

Viikonloppu tuli taas vietettyä radalla, lauantaina haahuilua sinne tänne, sunnuntai taasen oli kokonaan omistettu driftingille, ja niinpä pullero ja pallero liimaantuivat tiiviisti radanvarteen.

Radalla silmään pisti erityisesti tällainen kaara (kuvien huimasta laatusta kiitos pikku Ixus):


Kyseessä on Ivan Khrelixin Khrelix Design Drift Snake, käärmeennahkaa muistuttavalla keinonahalla verhoiltu Nissan 180sx. Tekijän mukaan kyse on todellakin verhoilusta, ei vain tarran liimaamisesta, ja maailmassa on vain muutama samalla tyylillä tehty projekti. Ja pakkohan se on myöntää, että upeahan tämä on!

Radalla ja autotalleilla epäsäännöllisen säännöllinen pyöriminen tuo aina välillä mieleen ajatuksia siitä, että olisi hieno yhdistää (tuleva) ammattitaito jotenkin tähän autotouhuun. Ainakin yhden entisen wetteriläisen tiedän tehneen (nettisivuilta urkittua) autoon verhoilukangasta, ja jotain samanmoista haluaisin itsekin joskus kokeilla, jos vain tilaisuus tulee.

Loppuun on vielä pakko laittaa kuva viheliäisestä sadepilvestä, jonka ansiosta olin tänään märempi kuin ikinä ennen (vaatteet päällä, suihkussa olen kyllä ennenkin käynyt :P).

0 kommenttia: