keräämme bonuksia, se kannattaa kyllä

perjantai 31. heinäkuuta 2009

Pitäisi säästää, mutta kun en vaan osaa! Tai no, osaan, mutta pakkohan se oli "vähän" käydä ostoksilla, kun sain tänään palkan. Näistäkin ostoksista toinen on oikeasti kohta todella tarpeellinen, ja toista olen halunnut jo pitkään. Kumpikohan on kumpi? ;)


Huomenna ajattelin ottaa sykemittarin mukaan töihin ja katsoa, miten paljon se kerroksilla uurastus oikein kuluttaakaan. Tänäänkin olin töissä, aamulla pari tuntia aamiaisella (lorvimassa :P) ja sen jälkeen 6½ tuntia kerroksilla, ja sen kyllä huomaa lihaksissa. Tai no, jalat ovat jo hyvinkin tottuneet jatkuvaan seisomiseen ja juoksenteluun, mutta johtuen epäergonomisesta sängynpetausasennostani selkäni ja niskani ovat nyt aika jäykät. Enhän pedannutkaan kuin arviolta viitisenkymmentä sänkyä tänään... Huhhuh. Ja saman verran varmaan huomennakin, tosin toivon että saisin tehdä enemmän vessoja ja vähemmän petausta.

Sunnuntaina on ensimmäinen aamu melkein kahteen kuukauteen, kun saan nukkua miten pitkään haluan, ilman että tarvitsee herätä kellonsoittoon. Ihmeellistä! Vähän luulen, etten mahtavasta mahdollisuudesta huolimatta saa nukuttua kun jonnekin yhdeksään :D Mutta saanpa sentäs kerrankin senkin jälkeen vain maata, maata ja maata, katsella vähän telkkaa ehkä siinä samalla... Ai että! Odotan sunnuntaita kuin kuuta nousevaa.

Nyt ajattelin mennä keittiöön koeistumaan shiatsuhierontatyynyn, jonka sain viime jouluna lahjaksi. En ole vieläkään kokeillut sitä! Syy tosin on siinä, että se vaatii maadoitetun pistokkeen, ja meillä niitä on vain kaksi, toinen keittiössä ja toinen siskoni makuuhuoneessa kirjahyllyn takana. Hieman harmittaa, kun en voi siis käyttää tyynyä tässä dataillessani - tai no, tietysti voisin siirtää läppärin keittiöön! - mutta ehkä se kelpaa muutenkin.

Ai niin muuten, olen viimein löytänyt vähän inspiraatiota. Ihan vähän vain. En muista, julkaisinko täällä koskaan kuvaa suunnittelemastani pingviini-kuosista (tai no, lähinnä hahmoista, liittyi tuotteen suunnittelun teoria ja prosessit -opintojaksoon), mutta pingut ovat lähempänä muuttumista materiaksi kuin koskaan! Jee. Odotan maanantaitakin aika paljon, koska silloin saatan tuhlata matkakassastani vähän lisää ja haen kivoja askartelujuttuja. Lisätietoja pinguista luvassa pian.

0 kommenttia: