moi taas.

tiistai 25. elokuuta 2009

moi taas.

Sain tänään niin kivan lahjan, että oli pakko ottaa kuva siitä! Toivottavasti asianosaista ei haittaa :)

Eli ihana pieni kirjanmerkki, jossa on suloinen sudenkorento. Korun on tehnyt Milla, ja se muistutti minua jollain tavalla kovasti kesällä 2006 tutultani Rachaelilta saamastani korusta, joten päätin kuvata senkin:

Olen yrittänyt nyt elokuussa kunnostautua myös lukemisen saralla.

Tällainen kolmikko tarttui kirjastosta viimeksi mukaani. Olen loppusuoralla Chasing Harry Winstonissa, ja vaikka aivottoman chick litin lukeminen taitaa kuulostaa tosi epähienolta ja älykkäältä, tunnustan mielihyvin, että olen nauttinut jokaisesta sivusta. Erityisesti englanninkielinen chick lit on mitä parhainta rentoutuslukemista, ja säätää silti samalla kivasti aivoja myös sille englanti-taajuudelle, joka on vähän viime aikoina päässyt hukkumaan.

Näin vähän aikaa sitten myös sateenkaaren, mutten saanut kovin kummoista kuvaa siitä.

Kävin kirpputorillakin! Löysin maailman näteimmän teepurkin - kuva ei todellakaan tee oikeutta sille! - ja nyt pohdinkin, raaskisinko ostaa Lontoosta sille pari kaveria.

Sarjaan kuuluu kolme eri väristä purkkia, ja olisi hienoa saada kaikki, täältä löytyvät muutkin vaihtoehdot. Luultavasti aion vain yrittää metsästää loppujakin kirpparilta, ja tietysti otan myös vastaan lahjoituksia, jos sellaisia vain sattuu vastaan :)

Ja mitäs vielä... Nautin eilen myös hieman pappahamsterini seurasta.

Siivosin sen terraarion ja laitoin sille oikein extrapaljon kaiveltavaa, nyt on silläkin kivaa. Leikkelin myös vähän sen kynsiä - sujui yllättävän kivuttomasti - ja puristelin sen myös läpi kauttaaltaan kasvainten pelossa. Mitään ei kuitenkaan tuntunut, ja pappis on vielä niin hyvässä kunnossa ja täynnä energiaa, että se elää toivottavasti vielä ainakin 2v. synttäreihinsä asti.

Tällaista tänään. Nyt syöksyn suihkuun ja sen jälkeen pakkaan loputkin tavarat laukkuun. Vähän meinaa jo jännittää... :)

0 kommenttia: