It's all London, baby!

sunnuntai 30. elokuuta 2009

...eli hieman pidennetty versio perinteisestä kuva tunnissa -postauksesta.



Aamusta kävin suihkussa ja sen jälkeen katselin hieman tv:tä (ohjelma voisi olla vaikka... Everwood?) 



Sen jälkeen suunnistettiin sitten kohti metroasemaa (tai oikeastaan syötiin kyllä aamiaista ensin, siitä ei vain ole kuvaa). Mutta tässä kuva yhdestä Kensingtonissa sijaitsevasta talosta.



Tässä välissä tapahtui aivopieru, kellonajan kuuluisi olla 10:58 (kameran kello oli Suomen ajassa). Mutta anygays, saavuimme siis metrolla Victoria Stationille.



Ja sama vika tässäkin, 11:13 olisi oikea vaihtoehto. Tallustettiin BPR:ää ja tällaisenkin ohi mentiin. Sisälle ei menty, kun ei oikein huvittanut jonottaa ihan vain siksi, että pääsisi edes sisään. Aika montaa muuta näköjään huvitti.



Ja jälleen, 11:21, yritettiin vähän nähdä jotain noiden päiden yli. Ei oikein nähty, mä en ainakaan. Musiikki kyllä kuului hyvin.



Rrrawr! Leijona, edelleen Buckinghamin palatsilta.



Big Ben ja vähän pienempi minä.



Rrawr! Päivän toinen leijona, the South Bank Lion.



Tällaistakin tuli nähtyä.



Rrawr! Päivän kolmas leijona, Oliver Cromwellin lemmikki.



Rrawr! Ja vielä neljäs, tämä taisi olla parlamenttitalon vartija. 



Matkusteltiin vähän lisää metrolla... 



...ja saavuttiin vihdoinkin Piccadilly Circusille.



Istuskeltiin siinä suihkulähteellä, ja ympärillä pyöri muutama tuollainen partaheppu, jotka kuvasivat ilmeisesti jotain musiikkivideota. Kyseessä taisi olla Los Escarabajos.



Hard Rock Cafe! Tässä vaiheessa odoteltiin vielä baarin puolella.



Vihdoin ja viimein saimme pöydän, ja saatiin syötyäkin vähän. Kuvassa tosin on ruokajuomani (alkoholiton sellainen), joka olikin aika jännää tavaraa. Juustohampurilainen oli todellakin kokeilemisen arvoinen, ja asiakaspalvelu ihan maailman parasta! Tänne on pakko päästä uudelleenkin.



Tallusteltiin Oxford Streetiä.



Sitä samaa edelleen. Sinänsä kivan näköisiä hedelmiä ja muita, mutta enpä tiedä onko ne niin kivoja kun ne on noin vaan esillä tuossa kadulla (pakokaasua ja muita jänniä juttuja). Mutta näytti ainakin hyvältä.



Ja vieläkin Oxford Streetillä! Tässä vaiheessa tosin olimme jo suunnistamassa metroasemalle ja sitä myöten hotellillemme.



Käytiin hotellilla vähän kampaamassa naamaa, ja lähdettiin kokeilemaan paikallista. Kuva matkalta, taustalla Shepherd's Bushin metroasema ja Westfield-ostoskeskus.



Ja loppuilta menikin sitten Belushi's -nimisen baarin juomia maistellessa. Eli oikeastaan kuivaan siideriin totuttelussa, aikuiset kun kuulemma juo vaan sitä. Minusta ei siis taida ihan heti tulla aikuista.

0 kommenttia: