päähänpistoista

keskiviikko 5. elokuuta 2009

Ei auttaisi ehkä aina toteuttaa hetkellisiä päähänpistoja.Tai jos toteuttaakin, niin voisi sitä kai edes ajatella... Värjäsin siis tukan tänään, malli ei ole muuttunut (paitsi otsis lyhentynyt), mutta hoitoaine oli taas astetta tujumpaa, joten nyt se roikkuu vain suorana ja ällöttävänä (ja näyttää hurjasti pidemmältä).

Silti, tämä väri. Vaaleneehan tämä tästä toki vielä, mutta jo kaupassa mietin, että otinkohan liian vaalean värin... Tai sinänsä en toki tippaakaan liian vaalean, en halua tätä tummemmaksi kuin nyt, mutta siihen nähden liian vaalean, että tukkani oli alunperin liian tumma sille. Eli sain jotain ihan muuta kuin paketti lupasi, jälleen kerran. Voisin kai joskus opetella ajattelemaan etukäteen? Hmmph.

Mitä enemmän katselen tuota vanhempaa kuvaa, sitä enemmän värjäys harmittaa! Nuo raidat olivat kyllä niin kivat, ja tuo väri muutenkin... Tämä taas ei. Tiedän kyllä kokemuksesta, että eka päivä värjäyksen jälkeen menee yleensä harmitellessa ja sitten siihen tottuu, mutta nyt harmittaa normaalia enemmän. Äh. Ihan perseestä. Värikin on ihan liian punainen (5.35) siinä mielessä, että omissa hiuksissani ei ole pisaraakaan punapigmenttiä, ei piiruakaan. Juurikasvusta tulee tosi ruma... Ja värin saaminen muuksi kuin punertavaksi tulee olemaan ihan helkutin vaikeaa. GG!

Pitäisi varata kampaaja-aikakin, ja ajattelin että selviän pelkällä leikkauksella, mutta pitäisiköhän sittenkin ottaa raidatkin? Hmmmmmh.

No, tehty mikä tehty, ei auta kuin kärsiä. Ehkä tämäkin tästä vielä iloksi muuttuu.

0 kommenttia: