hihi

torstai 3. syyskuuta 2009

Ihania ykkösiä, kivat kastajaiset ja ihanaa, ihanaa, ihanaa graafista suunnittelua! En nyt jaksa sen tarkemmin kirjoittaa, mutta jos laittaisin kuvia Lontoon- ja vähän muistakin ostoksista.

Tällaisia toin mukanani:

Lushin ihana Baby Face -puhdistuspala. Näitä saa Suomestakin, Lushilla on nettikauppa sekä lisäksi myymälät Helsingissä, Espoossa ja Lahdessa.

HRC-paitakin piti ostaa, tietysti! Toin poikaystävällekin omansa, mutta siitä ei ole kuvaa.

Ihan perus painijaselkäinen toppikin tarttui matkaan, kun en ole koko kesänä saanut ostettua yhtään tällaista. Tämä tosin on vähän väljempää mallia, jota ei parane käyttää ilman toista paitaa päällä.

Söpö kenkäpaitakin löytyi jostain.

Ja tällainenkin!

Tältä edellinen näyttää takaa.

Tämä on ehkä suosikkini kaikista ostoksistani. Paitsi, että paidassa on suorastaan hulvaton kuva, on se myös ihanan pehmeä - varmastikin puuvillaa, en jaksa nyt tarkistaa - ja huolittelemattomat saumat ovat myös hauskat.

Löysin tosi ivan värisen huivinkin, tätä on tullut käytettyä jo ahkerasti :)

Helmiäkin tarttui mukaan, kun kappalehinta oli huokeat £1,99.

<

Ostin muutaman kivan kaulakorunkin, kun olen niidenkin puutetta tuskaillut pitkään.

Ja maailman parasta purkkaa! Söin tätä ekan kerran ollessani Jenkeissä kesällä 2006, enkä tiennyt että tätä saa Briteistäkin, onneksi sai :) Oli pakko ostaa muutama paketti mukaan Suomeen.

Ja teepurkkeja! Näitä olisi ollut vielä neljäskin, mutta siinä oli punainen etiketti, eikä se näyttänyt mielestäni niin hyvältä. Sainpas sentään ne purkit, joista haaveilin, ja lisäksi paaaljon hyvää teetä. Kappalehinta taisi olla £6,95, eli eivät olleet yhtä kalliita kuin pelkäsin.

Kengät (Primo Piano) ovat Suomesta, ostin ne heti reissun jälkeen maanantaina. Ja onhan ne nyt nätit! En ole vielä kertaakaan ehtinyt käyttää näitä, kun on pitänyt kävellä päivisin niin paljon, mutta eiköhän siihenkin tule vielä tilaisuuksia.

Tällaiseen on tullut viime päivinä tuhlattua rahaa. Tänään ostin paikallisesta taidetarvikeliikkeestä kaksi luonnoskirjaa (toinen kai A4 ja toinen hieman A5:ttä pienempi), hinta oli yhteensä alle 10€! Ja kuitenkin kovakantiset, paksut, hyvät luonnoskirjat. Jei.

0 kommenttia: