Habitare

perjantai 11. syyskuuta 2009

Tulihan siellä Habitaressakin sitten käytyä! Tässä muutama kuva todisteeksi siitä, että käyty on, en kamalasti flunssassani jaksanut keskittyä kuvaamiseen - tai mihinkään muuhunkaan.
















Vaikka alunperin päätin, etten osta tällä reissulla mitään (paitsi nenäliinoja, Otriviniä ja ruokaa), jouduin kuitenkin pyörtämään päätökseni ja tekemään hieman ostoksia.
Löysin itselleni turkulaisen Klo Designin aivan ihanan Pihka-shopperin. Kassi kiinnitti huomioni jo kaukaa, ja vaikka kuosi- ja värivaihtoehtoja olikin useampi ja pohdin niitä todella pitkään, päädyin lopulta tähän huomioni herättäneeseen kappaleeseen.
Klo Designin tuotteilla on jälleenmyyjiä ympäri maailman, mutta näin Suomessa tuotteita halajavan kannattaa pistäytyä esimerkiksi Taito Shopeissa (tarkempi lista jälleenmyyjistä yrityksen sivuilta).


Toinen ostokseni oli sekin paitsi hyvännäköinen, myös hyödyllinen! Siinä missä ostamani kassi tulee pelastamaan kouluvuoteni vielä monesti uskomattomalla tilavuudellaan, tulee tämä ostos pelastamaan ehkä jopa henkeni talven pimeydessä.


Kyseessähän on siis Sirpa Kallion (Akatombo, on muuten aikanaan meiltä Wetterhoffilta valmistunut!) suunnittelema pieni ja sievä pitsiheijastin. Jos olisin ollut fiksu, olisin tietysti ostanut näitä useammankin kuin vain yhden.

Koulutyöt ovat hieman jäissä flunssan takia. Tänään kävin kyllä ostamassa polyesteriä maanantain pinnan materiaalilähtöinen suunnittelu -tunteja varten, mutta muuten en ole juuri jaksanut laittaa rikkaa ristiin. Harjoitteluun valmistavan esseen palautuspäivä lähenee uhkaavasti, samoin ensi viikolle on parikin juttua, jotka pitäisi saada tehtyä... Mutta ei nyt. Ehkä sairastan nyt vain rauhassa, ja aloitan sitten ensi viikolla toivottavasti terveenä ja täynnä energiaa.

0 kommenttia: