cake wreck stories, part 2

torstai 23. heinäkuuta 2009

Tällainen kakku oli sitten sisältä:

Ja ihan hyvältä se maistuikin! Mansikkahillo + kermavaahto ei ehkä ollut mikään maailman fiksuin idea, mutta onneksi sitä oli varsin ohut kerros, niin se ei niin kovin haitannut.

Illalla hyppäsin pyörän selkään ja kävin kirjastossa hakemassa varaamani pilateskirjan ja -dvd:n. Matkalla erehdyin sitten käymään vähän kaupassa, oikeasti menin sinne katsomaan, missä hinnoissa jumppakuminauhat pyörivät, mutta arvasin jo melkein etukäteen, etten pysty lähtemään tyhjin käsin pois :D

Eli laukkuhan sieltä sitten tarttui mukaan. Olen jo parin kuukauden ajan yrittänyt etsiä uutta laukkua entisen räjähtäneen olkalaukkuni tilalle, ja viimein löysin yhden ihan kelvollisen ehdokkaan. Tämä ei tosin ole tarpeeksi tilava syksyä (koulua) varten, mutta menettelee muuten. Vähän pulleampi se saisi kyllä olla, mutta ehkä pärjään näinkin... On ainakin viimein joku kunnollinen siistimpi laukku, vaikka onhan tuo Marimekko-kassinikin ihan kiva, se vaan ei ole aivan nappivalinta ihan joka tilaisuuteen.

Huomenna starttaamme aamulla aikaisin ja vietämme päivän Alastaron moottoriradalla, jossa on DNSF:n (Datsun Nissan Sports cars of Finland, olisikohan?) ratapäivä. Kyllikki pääsee vihdosta viimein siis radalle! Jee. Tai no, en tiedä onko se niin jee, siinä ei ole edes hantin penkkiä eli kyytiinkään ei pääse, mutta onhan se kai kuitenkin ihan kiva, kun tuo miehenpuoliskoni pääsee vihdoin ja viimein koittamaan, onko autosta mihinkään, on sen eteen sen verran aikaa, vaivaa ja rahaa kuitenkin käytetty. Ajattelin ottaa paremman kamerani mukaan, mutta keksin juuri, ettei minulla ole siihen yhtään paristoja. Täytyy kysyä, jos herra kilpa-autoilija suostuisi minulle niitä sponsoroimaan, vaikka "maksuksi valokuvista" ;D Sadetta sinne on kyllä kai luvattu koko päiväksi, mutta voisin yrittää löytää sadetakkini jostain, niin ei ihan ala nakertaa.

0 kommenttia: