aaaaaaaaa!!!

keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Fiksu otsikko, fiksuja juttuja!

1. Töitä. Aloitan lauantaina 4h vuorolla, tutustun paikkoihin että tiedän missä mikäkin vispilä ja kauha majailee, sunnuntaina sitten oikein tulikoe, sadan hengen aamiainen :)

2. Koirajuttuja. Kävin äsken tutustumassa pariin karvakuonoon, joiden kanssa vietänkin sitten pari viikkoa, 29.6. - 11.7. Oikein mukavia karvakuonoja ja kiva asunto, ihan luksusta päästä pariksi viikoksi pois kotoa omaan rauhaan.

3. Kesä! Skootteri! Ilma on niiiiiiiiiin ihana! Skootterikin on ihana! Onhan se muutenkin, mutta äsken juuri huristelin skootterilla kotiin ja näin lämpimällä kelillä oli kerrankin vain miellyttävän viileä ajomatka, ei jäätävän kylmä kuten yleensä.

4. Materialismionnellisuus. Vaikka olenkin rahaton, tilasin eilen H&M:n outletistä kaksi toppia, kaksi neuletakkia ja liivin. Postiennakon postikulut, 8€, kyllä vähän nakertavat, mutta kun koko komeuden hinnaksi tulee 30,50€ niin kai se on vain nieltävä... Eihän se sitten kuitenkaan ole kuin noin 6€ / vaatekappale, eli edullista.

5. Kaikki. Eilen vitutti, tänään ei yhtään! On vaan niin hyvä ilma ja kaikki tuntuu menevän putkeen ja on niin kivaa :) Sain Survival Guidenkin viimein korjattua ja vien sen tänään muistitikulla painoon ja that's it! Samalla reissulla aion käydä ostamassa pari paitaa töitä varten ja kysymässä, olisiko joku ystävällinen henkilö vienyt kadottamani avaimet poliisiasemalle. Jätskilläkin voisi käydä, täällä on keskustassa yksi aivan ihan kioski, josta saa hurjan isoja palloja edullisesti :)

0 kommenttia: