Koulukuvia

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

On siellä koulussakin tullut sentään jotain tehtyä ;)


Tervetuloa moderniin ja nykyaikaiseen opinahjoon, vai miten se nyt oli? No ei, Wettersoft - eli ohjelma, jolla atk-puita ohjataan - sattuu vain toimimaan 98 Wintoosalla. Ihan symppiksiä koneita, aika mietteliäitä vanhuksia välillä, mutta ajavat asiansa.


Näin helppoa se tarkentaminen on...


Tästä näkyy sitten jo vähän oikeaa kohdettakin, eli pomsin toiselle puolelle tulevaa monitoimiviivaista kärkitoimikasta. Mustan loimen kanssa jokseenkin häiriintyneen näköistä, kyllä.


Ja tässä huono kuva siitä, miltä toinen puoli tulee oikeasti näyttämään. Pinnassa on kiva, jotenkin pitsimäisen  oloinen fiilis, ja se toivottavasti säilyy myös viimeistyskäsittelyissä.


Lomaprojektikin on edistynyt! Niisiminen valmis, ja tätä nykyä lähes kokonaan myös pirtaanpistelty, tuli vain vastaan muutama niisintävirhe, jotka pitää korjata.
 
 

Muutama kuva värjäämöstä, jossa vietin muutamia hetkiä odotellen pesukoneen ohjelman loppumista. Tällaista täällä meillä siis on :) Tiloja toki tietysti on paljon enemmän, mutta jos niitä saisi edes näin vähän kerrallaan kuvattua ja esiteltyä.

Tänään tuli vietettyä koko päivä kv-tuutorikoulutuksessa, eli ensi syksynä minulla on valmiudet tuutoroida myös vaihtareita! Jeii. Valintakokeetkin lähestyvät, kiva päästä vihdoin tositoimiin! Odottelen syksyä paikoin jo aika malttamattomana, on niin kiva päästä tutustumaan uusiin opiskelijoihin ja kierrättämään heitä ympäri kampusta ja ja ja! 

Ensin pitää tosin selvitä kesästä, ja siitä on näillä näkymin tulossa kovin pitkä ja hiljainen... Kävin tänään tähän mennessä ainoassa kesätyöhaastattelussa, enkä kyllä uskalla sanoa juuta enkä jaata menestyksestä. Perjantai-iltana sen sitten kuulee, siihen asti saa taas vähän stressata ja miettiä.

Huomenna tosin, meinasin ihan unohtaa! Huomenna ensimmäiset meistä (minä kuulun tähän porukkaan) kutovat jo huopakankaansa koneella! Hurjaa! Yritän muistaa ottaa kameran mukaan, jos saisin vähän ikuistettua sitä prosessia ja aivan tuoretta kangasta :)

0 kommenttia: