hitautta

torstai 23. huhtikuuta 2009

En sitten päässytkään kutomaan vielä tänään :/ Vuoro oli kyllä varattu minulle, mutta kudontatiheyteni olikin sitten sen verran tiheämpi kuin muutamalla muulla, että he saivat kutoa ensin. Ensi tiistaina sitten.

Vaikka ei siinä, päivä meni kyllä ihan rattoisasti lankoja kartioidessakin. Tänään tuli taas todettua se, että ne menekit olisi ihan hyvä laskea jo etukäteen... Olisin halunnut kutoa huopakankaani pomsipuolen (eli värillisen) kolminkertaisella kuteella, mutta lanka riittänee juuri ja juuri kaksinkertaiseen. Tältäkin olisin välttynyt, kun olisin jo lankoja tilatessani tiennyt menekin, niin olisin osannut pyytä kahta koonia. No, elämä on, oikeilla viimeistyskäsittelyillä (enpä ole niitäkään vielä päättänyt) saan huovasta varmasti sellaisen, kuin haluan.

Kannettavani alkaa ehkä jo pikku hiljaa vedellä viimeisiään. Eihän se tosin ole kuin vasta muutaman vuoden vanha, mutta ilmeisesti sitäkin raihnaisempi. PSP:n (PSP Photo X2 -versio) käyttö on nyt tämän viikon ollut yhtä tuskaa, ohjelma kaatuu koko ajan ja aina välillä koko kone siinä samalla, ja jo pelkkä nettiselailukin tuottaa välillä tuskaa. Toisivatkohan kesätyöt helpotuksen? Huomenillalla sekin selviää! Ei auta kuin toivoa parasta. Vaikka toisaalta, olen kyllä suunnitellut että rahakkaamman kesän sattuessa kohdalle saan ostaa korkeintaan sen järkkärin, loput rahat menevät visusti säästöön. Vaikka olisihan uusi tietokonekin ihana... No, sitä odotellessa voinen keskittyä helpottamaan tämän entisen toimintaa, jos vaikka vähän suorittaisi turhien kuvien ja ohjelmien karsintaa.

0 kommenttia: