Utopia on löytynyt!

maanantai 23. helmikuuta 2009

Jep jep, Utopia I on löytynyt :) Vähän randomissa paikassa oli, ihan toisella puolella taloa, enkä kyllä keksi, miten se olisi sinne joutunut - ja syyllistä tuskin kiinnostaa tunnustaa - mutta pääasia, että sain sen nyt takaisin.

Jälleen kerran... Kuvia! Sidoskokeiluja taas, näitä on luvassa vielä pitkään.


Lehtikuvio, toimikas. Oikea tiheys alussa ihan haussa, jälkimmäisen kuvion kohdalla jokseenkin oikea eli 12 lankaa / cm.


Sama lähempää


Onteloa yläpuolelta (toimikas)


Onteloa alapuolelta (palttina), ihailtavan huono kuva


Onteloa edelleen, suora toimiviiva jne. :DD


Pallokokeilua, kudekuviollinen, pohjasidos palttina (ja tietysti nurja puoli päällä!)


Toinen ihailtavan huono kuva, pallokudekuvio oikealta puolelta. Kuviokuteena kaksinkertainen ruskea Sport Loden, kuviokuteen kohdalla yksinkertainen ja kuviottomalla kohdalla kaksinkertainen valkoinen Sport Loden.

Perjantaiksi pitäisi olla valmiina jo jonkinmoinen kasa näytteitä, silloin päätetään loimen väri! Ensin olin valkoisen kannalla, mutta nyt olen alkanut vähän miettiä mustaakin, siinäkin on aika hyviä mahdollisuuksia... Hmmhmm. No, vielä on onneksi muutama päivä aikaa miettiä. Valkoinen sinänsä sopisi alustavaan planssiini, sen värivalintoihin ja tunnelmaan ym, mutta ei mustakaan ihan toivoton vaihtoehto olisi. Kai?

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kokeiluja. Me ei tuommoisia olla vielä tehty; enkä tiedä tehdäänkö ikinä. Ainoat kokeilut ollu väriopin juttuja, sidoksena ihan vaan palttina. Tuommoiset kokeilut olis kyllä kivoja, nyt pitää tehdä aina koko työ ja jos ei oo osunu kaikki kohalleen ni koko työ sit pilalla tms.