kuvia suunnittelusta

keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Muutama kuva meneillään olevasta suunnitteluprosessista.








Alustavan planssin kuvat.



Ja se kaikista tärkein; musiikki, joka auttaa keskittymään ja saa minut sopivaan mielentilaan.

Kotiin tultuani huomasin, että tulin ottaneeksi melko tekstipainotteisia kuvia luonnoskirjasta. Vaikka totta, ei siellä juuri sitä kuvallista ilmaisua vielä ole, mutta silti... Mutta tämäkin on jo alku!

Loimen pitäisi olla puissa kutomista vaille valmiina, eli huomenna pääsenkin sitten taas kutomaan :) On kyllä jännä päästä kokeilemaan atk-ohjattuja kangaspuita, vaikka ei niissä loppujen lopuksi nyt niin kovin suurta eroa ole vipukangaspuihin verrattuna, mutta silti. Materiaaleissakin ajattelin tehdä uuden aluevaltauksen ja keskittyä lähinnä sportlodeniin :D Vaikka eipä sitä oikein vielä pysty sanomaan, mistä langasta varsinainen huopa tulee olemaan. Sportlodenia olen lähinnä siksi miettinyt, että yksi suunnitelmistani sisältää näillä näkyminen kuusivartisen pomsin, ja pesussa sportloden "turpoaa" kuitenkin sen verran - näin minulle on ainakin sanottu - että sidos varmasti pysyy kasassa.

Mutta saa nähdä, saa nähdä. Tänään tekemäni alustavat päätökset eivät kuitenkaan ole niitä lopullisia, ja voi hyvinkin olla, että kutoessa huomaan taas tehneeni ihan vääriä valintoja. Onneksi puissa on pitkä loimi (olisikohan kahdeksan metriä?), siitä saa monta, monta hyvää koetilkkua.

0 kommenttia: