Pallerolinnun seikkailut jatkuvat

torstai 3. joulukuuta 2009

Pallerolinnun seikkailut jatkuvat taas. Tällä kertaa kokeilin onneani suurkuvatulostimen kanssa. Suurkuvatulostin (eli tutummin ihan vain Epson) on suhteellisen uusi tuttavuus koulussamme, eikä oikein kukaan osaa käyttää sitä vielä ihan täydellisen hyvin, mutta siitä tulee varmasti jatkossa olemaan suunnattomasti hyötyä!



Epson.



Pallerolintuja valmistumassa.



Valmis printti. Tämä lähti vielä jatkotuotantoon, ja tulokset saan itselleni toivottavasti muutaman viikon päästä :)



Talvikin on täällä taas... Autokin oli huomannut asian, vetänyt ikkunat kivasti huuruun ja yritti aamulla olla käynnistymättä. Mokomakin ketku.

Koulunkäynti tökkii vähän nyt. Meillä on kontaktitunteja vain tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, ja niistäkin karsitaan koko ajan... No, pari viikkoa vielä jos jaksaisi. Siihen pariin viikkoon kuuluu kyllä sitten puristus materiaalitiedon testauskurssia varten, lukemista (ja toivottavasti onnistumista) visuaalisen kulttuurihistorian tenttiin sekä researchia ensi kevään mallistoa varten. En ole tehnyt aiheeseen liittyen _yhtään mitään_ pariin kuukauteen, nyt on aika ryhdistäytyä! On sitten kivempi lomailla joulun aikaan, kun on oikeasti tehnytkin jotain :)

0 kommenttia: